Bent u op zoek naar een notaris Rotterdam? Bij Ligthelm & Dekker, notarissen te Rotterdam kunt u terecht voor alle voorkomende notariële werkzaamheden, zowel op privé als op zakelijk gebied. Wij zijn een modern notariskantoor in het centrum van Rotterdam met jonge enthousiaste medewerkers, dat zich inzet voor een persoonlijke dienstverlening. Hierbij staan kwaliteit, service en persoonlijke aandacht altijd voorop!

Indien u Ligthelm & Dekker Notarissen te Rotterdam inschakelt voor uw notariële werkzaamheden, bent u verzekerd van:

  • Dat kwaliteit, service en persoonlijke dienstverlening centraal staan;
  • Dat u geholpen wordt door een jong en enthousiast team;
  • Dat u bij ons terecht kunt als particulier en als ondernemer;
  • Een gratis en vrijblijvend intake gesprek, van maximaal een half uur.

Wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek bij Ligthelm & Dekker Notarissen te Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 010 – 436 30 55. U kunt op maandag t/m vrijdag bellen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Ook kunt u bij onze notaris Rotterdam langskomen. Ons kantoor vindt u aan de Mathenesserlaan 193.

Notaris Rotterdam

Het team van Ligthelm & Dekker Notarissen te Rotterdam bestaat uit een professionele medewerkers, die nauw betrokken zijn bij het vak en bij onze cliënten. Al onze medewerkers hebben zijn of haar eigen vakgebied, zodat u altijd geholpen wordt door een medewerker die alles weet van uw zaak. Hierdoor kunt u er op rekenen dat u, waar u ook voor komt, alle persoonlijke aandacht krijgt. De notarissen van ons kantoor staan altijd voor u klaar, we zijn er namelijk voor u!

Onze diensten

Zoals al eerder genoemd, kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende notariële werkzaamheden voor zowel particulieren als voor ondernemingen. Onze diensten bestrijken de volgende rechtsgebieden:

  • Onroerend goed
  • Ondernemingsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Vermogensbeheer

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij de openbare verkoop van onroerend goed, de oprichting van een vereniging en voor het opmaken van een verklaring van erfrecht. Dus bent u op zoek naar een notaris in Rotterdam die u hierbij kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 010 – 436 30 55!

Vraag een gratis intake gesprek aan!