[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Bent u op zoek naar een adviseur voor estate planning in Rotterdam? Heeft u bepaalde vragen over schenken en de erf- of schenkbelasting? Wilt u nagaan of uw testament nog goed in elkaar zit? Of heeft u vragen over wat er gebeurd als u gaat scheiden? Vooral als u een eigen onderneming heb, is het van belang zaken goed te regelen. Dit doet  u, met onze estate planning in Rotterdam, door uw testament en huwelijkse voorwaarden te laten controleren. Ook kunt u bij ons terecht voor het inwinnen van adviezen over het schenken van geld of goederen. Wij geven zowel particulieren als ondernemers in de omgeving van Rotterdam graag advies als onderdeel van onze estate planning service.

Indien u Ligthelm & Dekker Notarissen inschakelt voor uw estate planning in Rotterdam, bent u verzekerd van:

  • Centraal staan van kwaliteit, service en persoonlijke dienstverlening;
  • Dat u geholpen wordt door een jong, enthousiast en deskundig team;
  • Dat u bij ons terecht kunt zowel als particulier en als ondernemer;
  • Een gratis en vrijblijvend intake gesprek, van maximaal een half uur.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek over onze mogelijkheden voor estate planning in Rotterdam? Neem dan gerust contact met Estate planning Rotterdam op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 010 – 436 30 55. U kunt op maandag t/m vrijdag bellen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Ook kunt u bij ons  langskomen. Ons kantoor vindt u aan de Mathenesserlaan 193.

Wat kunnen wij voor u betekenen bij estate planning in Rotterdam?

Zoals u wellicht al wel weet, is estate planning in feite het tijdens het leven opgebouwd vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk overdragen aan de erfgenamen of andere (rechts-personen. Estate planning, in Rotterdam en elders in het land, is de overdracht van vermogen tijdens leven, maar ook kan dit nog spelen na een overlijden. Het betreft daarom dan ook testamenten, erfenissen, schenkingen, huwelijksvermogensrecht, partnerschap, samenwonen en alle bijkomende belastingen.

In een persoonlijk gesprek hebben wij het over uw persoonlijke wensen en geven wij de juridische en fiscale begeleiding, die hierbij nodig is, binnen de civiele en fiscale mogelijkheden. Het doel hierbij is dat het vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk wordt overgedragen. Wij informerrn u graag over hoe u het beste uw vermogen kunt toedelen. Want door dit goed te plannen kunt u forse besparingen behalen op onder meer de erfbelasting. Ligthelm & Dekker Notarissen is bij estate planning in Rotterdam in staat u te voorzien van de juridische en fiscale begeleiding die nodig is om zo optimaal mogelijk van verschillende faciliteiten te profiteren. In dit kader werken wij nauw samen met het notariaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht niet langer en neem nu contact met ons op! Bel 010 – 436 30 55 tijdens onze kantooruren en maak een afspraak![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]